Élő

Élőben egy rendezvény? Vagy egy családi esemény?

Igen, lehetőség van élő, valós idejű közvetítésekre itt az ersekcsanad.tv oldalán*. És ami legalább ennyire fontos, hogy mindez ingyenes, nem kell hozzá más, mint egy egyszerű, de azért a számítógéppel összeköthető kamera (webkamera is megfelel), továbbá egy számítógép és internetkapcsolat. Jól jön a szélessávú, de tapasztalataink szerint még mobil internettel is működik a rendszer, de a 3G azért kell hozzá.

Ezeknek az élőadásoknak a jellemzője, hogy a világ bármely pontján nézhető. Tehát ha Ön olyan rendezvényt szervez, vagy egyházi, családi eseményt szeretne megosztani élőben, amelyik közérdeklődésre számot tarthat, akkor itt a nagyszerű lehetőség.

Bővebb információkat regisztrációját követően adunk. 

A feliratkozását követően lát majd egy linket, amire kattintva megnyílik egy oldal, ahol elmondjuk, hogy miként kell élő internetes közvetítést csinálni. Megvalósult példát is mutatunk, illetve leírjuk, hogy mi a teendője, ha a rendszere összeállt, hogyan fog ez megjelenni itt az ersekcsanad.tv oldalán.

Tovább lépek a feliratkozáshoz >>>

*Azt, hogy hogyan kell csinálni az élő internetes tévé adást, azt bárkivel megosztjuk, aki feliratkozik hozzánk. De itt az ersekcsanad.tv oldalain -értelemszerűen- csak érsekcsanádiaknak, illetve Érsekcsanáddal kapcsolatos eseményeknek tudunk helyet adni élőben.

Share
Scroll to Top