Project image

Kiköszönés… -főleg, ha először jár ezen a honlapon :-)

Ha valahová be lehet köszönni, akkor egészen biztos, hogy kifelé is lehet ugyanezt tenni. Ön most virtuálisan benézett az ersekcsanad.tv-hez, mi pedig ezzel a rövid kis ismertetőnkkel üdvözöljük Önt.

Érsekcsanád értékeit  mutatjuk be Önnek webes kisfilmjeinken keresztül. Honlapunk 2009. március 26-án indult, ez még a kezdet. Az ersekcsanad.tv-t folyamatosan fejlesztjük, így érdemes Önnek időről időre visszatérni. Szívesen vesszük észrevételeit is!

2010. novemberének a közepén újabb fejlesztést végeztünk, teljesen megújítottuk a honlapot. A tartalmak változatlanok maradtak, illetve azon vagyunk, hogy folyamatosan bővüljön a videós kínálat Érsekcsanád mindennapjairól.

Szeretettel köszöntjük a honlapunkon 🙂

Igazi csemegének ígérkezik a "2008" menüpont, amely alatt a tavaly előtti videókból válogathat. (Itt még gyengébb a minőség, de hát 2008-ban nem is tartott itt a technika, ahol napjainkban.)

 

Nézze vissza magát, barátait, vagy ha Ön még sohasem járt Érsekcsanádon, akkor ismerjen meg bennünket a kisfilmjeinken keresztül!

 

Barátsággal:

Szőke Tamás

szerkesztő

Share

3 thoughts on “Kiköszönés… -főleg, ha először jár ezen a honlapon :-)”

 1. Felső Péter

  Én az Egyesült Államokban élek. Örömmel látogatok el ennek a honlapnak a segítségével Érsekcsanádra újra és újra. Igaz, megváltozott a település kép, amióta nem voltam Csanádon, de ez nem baj, előnyére változott. Jó látni a videókon, hogy vigyáztok a falura és a közösségre!

 2. Nagyon tetszik a honlapotok, és az "öszi pillanatokat "nézve ugy éreztem, hogy otthon vagyok!
  Tényleg  sokat fejlödött a falunk, büszkén fogom mutogatni itt is!
  Gratulálok hozzá!
  Uri Mária

 3. Siklós Bernadett

  Sziasztok.
   
  Én is gratulálnék a honlaphoz, itt Pesten ülök a gép előtt és nosztalgiázom, nézem Csanádot és nagyon jó látni amiket írtok na és persze a videókat. A rokonaim Csanádiak, de nagyon sokat nyaraltam én is Csanádon. Imádom Csanádot.
   
  Üdv mindenkinek: Siklós Bernadett Budapestről

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top