Van jövőképünk!

Tagadhatatlan, Érsekcsanád fejlődik. De nem csak a településkép, hanem a lakói is. Mind több a rendezett porta és ami talán ennél is fontosabb, hogy egyre több a jól kvalifikált szakember és vállalkozás. A közösség összetartó, jól szimbolizálja ezt a különböző helyi rendezvények látogatottsága.

Az ersekcsanad.tv a jövőben még inkább igyekszik bemutatni videókon ezeket az értékeket. Örömmel fogadjuk, ha van Önnek is egy jó videó felvétele a településről, illetve várjuk az olyan helyi fiatalok jelentkezését, akik szeretnék megtanulni, hogy hogyan lehet egyszerűen kisfilmet forgatni, vágni és az interneten elhelyezni.

Megköszönjük az ötleteket is, hogy miről lenne érdemes további videókat készíteni.

Levélküldéshez használja a kapcsolat menüpontban lévő modult.

Share

3 thoughts on “Van jövőképünk!”

 1. "Tagadhatatlan, Érsekcsanád fejlődik." ez valóban igaz! A falu is szépen fejlődik, és pl. ez a honlap is igazán színvonalas! Becsülendő h. ennyi videó készül a község életéről!

 2. H.-né Zsuzsa

  A falu mint közösség valóban összetartó. Ezt sükösdiként is látom, és némi irigységgel tölt el. Rájöttek a csanádi emberek, ha szebb, jobb, élhetőbb környezetet szeretnének, akkor ezért tenni is kell. A falu apraja-nagyja meg is tesz ezért mindent. Ez dicsérendő, és követendő példa lehet.
  Gratulálok a honlaphoz is, látszik hogy fontos a múlt, a jelen, és a jövő egyaránt.

  H.-né Zsuzsa
   

 3. Tényleg fejlődik a falu ezt én is látom és kimondhatatlanul fáj ia a szívem ,mert már nem élek ott. 9 éve költöztem el de ha másként nem a hamvaim oda mennek pihenni. Imádom azt a falut hisz ott nőttem fel. Vigyázzon rá mindenki.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top