Sikeres feliratkozás!

Köszönjük, mint már jeleztük is, Ön sikeresen feliratkozott hozzánk!

Hírleveleinket az [email protected] címről küldjük. Kérjük, hogy állítsa úgy a levelezőjét, hogy az erről a címről érkező leveleket soha ne tegye a Spam mappába!

Az ersekcsanad.tv csapata


Ígéretünknek megfelelően megosztjuk, hogy miként lehet ingyenes, élő internetes televíziója akár Önnek is, ,,házilagos" eszközökkel.

A kulcsszó: USTREAM TV

Ezen az oldalon – http://www.ustream.tv/get-started -le van írva, illetve fotókkal gazdagon illusztrálva, hogy miként  lehet a(z)  Ustream segítségével perceken belül megkezdeni az élő adást.

Ha Ön ezzel megvan és működik is a rendszer, akkor már nincs más dolga, csak vegye fel velünk a kapcsolatot, küldje el, hogy hol találjuk az Ön felületét, illetve egyeztessük azt is, hogy mikor és milyen céllal szeretné, ha az ersekcsanad.tv oldalán megjelenne az élő közvetítése.

Tipp: Családi rendezvények: esküvő, keresztelő, aranylakodalom, stb. – Egyházi összejövetelek: Istentiszteletek, Karácsony, Húsvét, egyéb egyházi ünnepek, stb. – Helyi közösségi programok: lovasverseny, főzőverseny, focimeccs, óvodai-, iskolai ünnepségek, stb. –

Ígértünk egy példát is: www.baptista.tv illetve www.golgota.tv  (A baptista.tv-n általában vasárnap van adás, hasonlóan a golgota.tv-hez. Annyi, hogy ez utóbbinál egyéb videós tartalmakat is meg lehet nézni.)

De természetesen az internetet böngészve számtalan oldalt lehet találni, ahol ezt a rendszert használják.

Kérdéseihez, vagy a jelentkezéshez, kérjük használja a ,,Kapcsolat" menüpontban lévő üzenetküldő modult.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top